Horgász akciók 920

Roston sült lazac vajas petrezselymes burgonyával


Hozzávalók:

Hámozzuk meg a burgonyákat és vágjuk kockára. Sós vízben főzzük puhára. A petrezselyemzöldet mossuk meg és aprítsuk fel.

Közben készítsük elő a lazacot. A halszeleteket sóval meghintjük . A citromot félbe vágjuk és meglocsoljuk vele a halszeleteket.

Ha megfőtt a burgonya szűrjük le. Egy serpenyőben melegítsünk 5 dkg vajat,szórjuk rá a petrezselymet és öntsük rá a burgonyát,szórjuk sóval és fehérborssal.Forgassuk át és rakjuk félre. Serpenyőben melegítsünk olívaolajat és rakjuk bele a maradék vajat.

Ha felmelegedett,akkor helyezzük bele a lazacszeleteket és süssük meg egyenletes hő alatt 3-4 perc alatt.
Tálaláskor helyezzük a petrezselymes burgonya mellé a vajon sült lazacot és citromkarikát adjunk mellé. Friss salátát is kínálhatunk mellé.

Kipróbáltad? Te máshogy készíted? Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

zoldfulu
8 éve

6
jurinovics
10 éve

5
tenczer.tamas
10 éve

4
hirdetés (x)

3
tenczer.tamas
10 éve

2
Potyka
10 éve

1
Tovább a Fishing Time-ra »
Kiárusítás

hirdetés